Celostno razmišljamo – celovitost zagotavljamo

banner 01

Predstavitev

Celovite EMA rešitve

Smo inovativno evropsko podjetje z 25-letno tradicijo specializacije za celovite rešitve na področju:

  • industrijskega označevanja izdelkov in embalaže,
  • zagotavljanja sledljivosti blaga v proizvodnji, logistiki in skladiščenju ter
  • sledenja premičnin.

Stalnici našega osebnega in poslovnega razvoja sta nenehno strokovno izpopolnjevanje in kontinuirano sledenje tehnološkim inovacijam. Ker se zavedamo, da so samo celostno naravnane rešitve, s katerimi našim poslovnim partnerjem zagotavljamo višjo produktivnost in potrebno konkurenčno razlikovalnost, pot  za doseganje poslovne odličnosti in napredka.

Naša vizija je postati vodilni evropski ponudnik celovitih rešitev na področju zagotavljanja sledljivosti blaga od proizvodnje linije do končnega potrošnika. Še korak dlje pa si na svetovni ravni prizadevamo za položaj vodilnega ponudnika telematičnih rešitev na področju sledenja premičnin v navtiki.

Zgodba o uspehu podjetja EMA d.o.o. sega v začetek leta 1990. Naše strokovno znanje smo najprej udejanjili na področju  inženiringa celovitih rešitev industrijskega označevanja izdelkov in embalaže med proizvodnim oziroma pakirnim procesom. S strokovno usposobljenimi kadri in vizionarskim pristopom smo na področju sistemov označevanja uspeli začrtati svojo prisotnost v vseh delih industrije, tako doma, kot tudi na Hrvaškem trgu (www.primark.hr).

Danes nič več ne naštevamo, kaj imamo in kaj znamo, ampak s celovitim naborom storitev zagotavljamo uporabnikom po vsem svetu svetovanje, inženiring ter sistemske rešitve sledenja in nadzora celotnih flot plovil.  V Sloveniji ostajamo vodilni ponudnik sistemov  označevanja in sledenja blaga od proizvodnje linije pa vse do končnega potrošnika.

V čem je skrivnost našega uspeha? V vizionarstvu in dejstvu, da že vrsto let rastemo skupaj z izzivi uporabnikov naših storitev, s ciljem učinkovitega zadovoljevanja njihovih potreb in kreiranja naše skupne prihodnosti.

 

Zlatko MASTNAK
Ustanovitelj, lastnik in direktor Skupine EMA