Pomoč in podpora vselej na dosegu roke

banner 08

Nasveti

Redno vzdrževanje ter nakup originalnih rezervnih delov in potrošnega materiala znatno podaljšajo življenjsko dobo vaših tiskalnikov.  Za odpravljanje vseh vrst  morebitnih težav pri delovanju naprav se lahko kadar koli posvetujete z našimi strokovnjaki iz servisnega centra, v pomoč pa smo vam pripravili tudi kratke nasvete:

Težava pri uporabi ink-jet tiskalnika

Napaka: »tiskalnik javlja napako viskometra, make up-a je dovolj«
Nasvet: Preverite stik na konektorju za viskometer - gostota črnila je prevelika,  čas, ki ga ima tiskalnik na voljo za meritev je zato presežen, lahko pa je zamašen filter za make up.

 

Težava pri uporabi ink-napajalnik tiskalnikajet tiskalnika

Napaka:  »ekran prazen ali pa se tiskalnik med delovanjem resetira«
Nasvet: Potrebno bo zamenjati napajalnik.

 

Težava z izpisom ink-jet tiskalnika

Napaka:  »izpis ni kompleten, je vodoravno rezan«
Nasvet: Preverite parameter “višina izpisa”, lahko je prenizek; preverite usmerjenost curka v kolektor in ga po potrebi nastavite;  preverite pritisk, viskoznost črnila in formiranje kapljic.

 

Uporabljajte le originalno črnilo za ink-jet tiskalnike
Vsi tiskalniki Domino so tovarniško testirani skupaj z originalnimi črnili in le uporaba originalnih črnil zagotavlja kakovostno delovanje tiskalnika. Podjetje Ema kot edini avtorizirani serviser za tiskalnike Domino le v primeru uporabe originalnih potrošnih materialov lahko zagotavlja kakovostno servisno podporo. Če so v tiskalniku nam nepoznana črnila, ki kažejo na to, da uporabnik ne upošteva navodil za uporabo, ne moremo prevzeti odgovornosti za servisno storitev. Vsak kupec, ki se odloči za uporabo piratskih črnil, je izpostavljen velikemu tveganju. Kljub prihranku, ki je pri cenah črnil na prvi pogled evidenten, se ob prvi okvari tiskalnika ta navidezni prihranek spremeni v izgubo zaradi povečanih stroškov servisiranja.