Po sledeh kakovosti

banner 05

Ročni skenerji

Čitalci črtnih kod serije 8500

Serija 8500 robustni skenerji prinašajo visoke zmogljivosti za zajem podatkov v težkih industrijskih okoljih. Zasnovan z mislijo na robustnost, ponuja zanesljivo delovanje in so enostavni za uporabo. Ta družina skenerjev hitro in natančno zajame 1D in 2D črtne kode ali slike. Omenjena serija je na voljo v več modelih zaradi večih možnosti uporabe. Vsi skenerji v tej seriji ponujajo robustno zasnovo z IP65 standardom, ki zagotavlja zanesljivost v težkih delovnih okoljih.

 

 

serija 8500, čitalci črtnih kod

Čitalci črtnih kod serije 8800

Serija 8800 prinaša visoke zmogljivosti zajemanja podatkov saj brezžična tehnologija Bluetooth umogoča zajemanje podatkov v realnem času. Zasnovana je z mislijo na robustnost, ponuja zanesljivo delovanje in je enostavna za uporabo. Ta družina skenerjev hitro in natančno zajema različne črtne kode in je na voljo v številnih modelih. Vsi skenerji ponujajo robustno zasnovo in so certificirani z IP65 standardom, ki zagotavlja zanesljivost v težkih delovnih okoljih. Vsi predstavniki te serije imajo LED indikator, ki nam pove ali je bila željena črtna koda pravilno skeniranja.

 

serija 8800, čitalci črtnih kod 

 

Zapestni čitalci črtnih kod serije 8600

Zapestni čitalci črtnih kod vključujejo 2D tipala (razdalja skeniranja do 23 cm pri velikosti črtne kode 20 mil) in standardni laser za skeniranje enodimenzionalnih kod (razdalja skeniranja do 45 cm pri velikosti črtne kode 55mil). V primeru, da uporabljate oba zapestna čitalca hkrati, lahko hitro in nemoteno preklapljate med njima.

 
serija 8600, čitalec črtnih kod

Bluetooth zapestni čitalci serije 8650

Bluetooth zapestni čitalec serije 8650 je namenjen ljudem, ki imajo veliko dela s skeniranjem črtnih kod a hkrati bi želeli, da imajo istočasno obe roki prosti. Komunikacija Bluetooth omogoča, da se podatki iz naprave prenašajo tudi do 30 metrov oddaljene sprejemnike kjer se ti podatki tudi skladiščijo ali arhivirajo.

Omenjeni čitalec je doma v skladiščih, proizvodnih prostorih in maloprodajnih trgovinah. Vsebuje tudi zelo zmogljivo baterijo s katero zagotovimo 8 ur polnega delovanja brez polnjenja.

 

serija 8650, čitalec črtnih kod