Prejeli smo Certifikat finančne zanesljivosti!

Z veseljem vam sporočamo, da smo prejeli »Certifikat finančne zanesljivosti«, ki nas uvršča med 7,7% najbolj stabilnih in zanesljivih gospodarskih subjektov v Sloveniji. Ponosni smo na to priznanje, saj predstavlja potrditev naših doslednih prizadevanj za odličnost in finančno integriteto.

To pomembno priznanje je dokaz naše sposobnosti doslednega izpolnjevanja obveznosti in krepi zaupanje naših strank, partnerjev ter vseh deležnikov v našo organizacijo. Izpolnjevanje zahtev in standardov za pridobitev Certifikata finančne zanesljivosti potrjuje našo finančno stabilnost ter sposobnost zagotavljanja visokih standardov poslovanja.

Največja zahvala za to priznanje gre našim izjemnim zaposlenim, ki s svojim predanim delom, strokovnostjo in zavezanostjo k odličnosti, predstavljajo ključni steber našega uspeha. S skupnimi močmi smo dosegli tako visoko raven finančne zanesljivosti in s tem še dodatno okrepili našo pozicijo na trgu.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo našim strankam, partnerjem in vsem deležnikom za njihovo zaupanje in podporo. Obdržati in še nadgrajevati doseženo raven finančne zanesljivosti ter zagotavljati vrhunsko storitev ostajata naša glavna prednostna naloga.

Veselimo se prihodnjih priložnosti, ki nam jih bo prineslo to priznanje, ter ostajamo zavezani h kakovosti, integriteti in odličnosti!

https://www.ebonitete.si/certifikat.aspx?id=829300

Scroll to Top