Ink-jet označevanje

Ink-jet označevanje

Industrijski ink-jet tiskalniki

Industrijski ink-jet tiskalniki proizvajalcev Domino in HSA Systems omogočajo brezkontaktno označevanje izdelkov in embalaže. Zaradi robustne in kompaktne zasnove zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in se lahko uporabljajo še v tako zahtevnih industrijskih okoljih. Poleg kvalitetne izdelave pa tiskalnike odlikujejo še enostavnost uporabe, zanesljivost ter ugodni stroški obratovanja.

Na voljo so tudi kompaktni in cenovno ugodni tiskalniki Bentsai, ki pa so namenjeni predvsem za aplikacije, kjer je potreben tisk v manjšem obsegu. V ponudbi se nahajajo tako ročni ink-jet tiskalniki (ki se lahko vgradijo tudi na tekočo linijo) kakor tudi namenski tiskalniki za tekoče linije.

Tiskalniki lahko tiskajo tako nespremenljive (fiksne) kot spremenljive (variabilne) podatke, kot so besedila (datum proizvodnje, rok uporabnosti, LOT številka, izmena, števci), grafike (logotipi, vektorski in rastrski grafični elementi), črtne kode (1D, 2D, DataMatrix in druge kode) in še več. Podatki za tisk se lahko generirajo interno (znotraj lastnega sistema) ali pridobijo iz zunanjih virov.

V naši ponudbi boste lahko našli široko izbiro ink-jet tiskalnikov za različne namene in materiale:

  • Termalni ink-jet tiskalniki - tiskalniki za tisk na raznovrstno embalažo, pri visokih hitrostih (do 5 m/s) in visoki resoluciji (do 600 dpi).
  • Kontinuirni ink-jet tiskalniki - tiskalniki za natančno, kvalitetno in neprekinjeno brezkontaktno tiskanje pri velikih hitrostih na najrazličnejše materiale.
  • Visoko-resolucijski veliko-formatni tiskalniki (Piezo ink-jet tiskalniki) - namenski tiskalniki za visoko resolucijski tisk na sekundarno embalažo (papir in karton), tudi za večje velikosti tiska (modularna zasnova omogoča hkraten tisk tudi nad 1000 mm višine).
  • Nizko-resolucijski veliko-formatni tiskalniki (Valve ink-jet tiskalniki) - namenski tiskalniki prilagojeni za najbolj zahtevna industrijska okolja, ki lahko tiskajo na široko paleto materialov, tako poroznih kakor tudi neporoznih.
  • Ročni ink-jet tiskalniki so zaradi svoje prenosnosti in kompaktne zasnove primerni predvsem za okolja, ki zahtevajo raznolike aplikacije tiska v manjšem obsegu.

Za več podrobnosti ink-jet tiskalnikov v našem sortimanu kliknite na izbranega proizvajalca:

Dobavitelji vrhunskih ink-jet tiskalnikov:

Primerno za materiale:

Kovina

CroppedImage570395-Metal-Ravne-2014-198-

Les

unnamed

Plastika

RESIN-PELLETS

Kamen

1200px-Moelen

Karton

predstavitev-podjetja

Steklo

glass-reality-glass-trade-fair

Jajca

a-basket-of-eggs

Guma

standard-stock-silicone-rubber-cord

Polivinil

plastic-bag-USE-SMALL-680x365

Imate vprašanje? Pokličite nas, z veseljem vam bomo prisluhnili!

Urban Tanko
Urban Tanko
Skeniraj QR kodo
in dodaj kontakt:
Scroll to Top