O podjetju

O podjetju

Ema_zgradba

Smo inovativno evropsko podjetje s 30-letno tradicijo specializacije za celovite rešitve na področju:

  • industrijskega označevanja izdelkov in embalaže,
  • zagotavljanja sledljivosti blaga v proizvodnji, logistiki in skladiščenju ter
  • sledenja premičnin.

Stalnici našega osebnega in poslovnega razvoja sta nenehno strokovno izpopolnjevanje in kontinuirano sledenje tehnološkim inovacijam. Ker se zavedamo, da so samo celostno naravnane rešitve, s katerimi našim poslovnim partnerjem zagotavljamo višjo produktivnost in potrebno konkurenčno razlikovalnost, pot  za doseganje poslovne odličnosti in napredka.

Naša vizija je postati vodilni evropski ponudnik celovitih rešitev na področju zagotavljanja sledljivosti blaga od proizvodnje linije do končnega potrošnika. Še korak dlje pa si na svetovni ravni prizadevamo za položaj vodilnega ponudnika telematičnih rešitev na področju sledenja premičnin v navtiki.

Zgodba o uspehu podjetja EMA d.o.o. sega v začetek leta 1990. Naše strokovno znanje smo najprej udejanjili na področju  inženiringa celovitih rešitev industrijskega označevanja izdelkov in embalaže med proizvodnim oziroma pakirnim procesom. S strokovno usposobljenimi kadri in vizionarskim pristopom smo na področju sistemov označevanja uspeli začrtati svojo prisotnost v vseh delih industrije, tako doma, kot tudi na Hrvaškem trgu (www.primark.hr).

Danes nič več ne naštevamo, kaj imamo in kaj znamo, ampak s celovitim naborom storitev zagotavljamo uporabnikom po vsem svetu svetovanje, inženiring ter sistemske rešitve sledenja in nadzora celotnih flot plovil.  V Sloveniji ostajamo vodilni ponudnik sistemov  označevanja in sledenja blaga od proizvodnje linije pa vse do končnega potrošnika.

V čem je skrivnost našega uspeha? V vizionarstvu in dejstvu, da že vrsto let rastemo skupaj z izzivi uporabnikov naših storitev, s ciljem učinkovitega zadovoljevanja njihovih potreb in kreiranja naše skupne prihodnosti.

 

Zlatko MASTNAK
Ustanovitelj, lastnik in direktor Skupine EMA

Vodstvo podjetja

zlatko-mastnak

Zlatko Mastnak

Ustanovitelj, lastnik in direktor Skupine EMA

Poslovna izkaznica

Polni naziv: EMA d.o.o. , označevanje in sledljivost v industriji in logistiki  

Krajši naziv: EMA d.o.o. Celje

Naslov: Teharje 7B, 3000 Celje
Telefon: 03 428 48 00
E-mail: prodaja@ema.si

Certifikat kakovosti: ISO 9001:2015
Sistemi ravnanja z okoljem: ISO 14001:2015

Leto ustanovitve: januar 1990 
Registracija: Okrožno sodišče Celje; 1-866-00 
Osnovni kapital: 16.672,83 EUR 
Šifra dejavnosti: 46.140

Davčna številka: 52706770 (ID SI52706770)
Davčni zavezanec: da
Matična številka: 5296145 

Transakcijski račun in banka: SI56 0400 1004 8042 925; Nova KBM d.d.

Na področju telematike smo se z blagovno znamko BlueTraker specializirali za razvoj sistemskih rešitev za preprečevanje čezmernega komercialnega ribolova (Vessel Monitoring System), na področju satelitskega sledenja v komercialnem pomorstvu pa ustvarjamo rešitve za oddaljen nadzor in identifikacijo ladij (LRIT) ter za varnostne in alarmne sisteme za plovila (SSAS), ki edini na svetu ustrezajo pogojem za plovbo v arktičnih vodah.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni prodajni pogoji EMA d.o.o.

Splošni nabavni pogoji EMA d.o.o.

Garancijski pogoji EMA d.o.o.
*Podani garancijski pogoji so samo informativni. Končni garancijski pogoji se določajo individualno za vsako napravo ter so odvisni od vrste in namena naprave, garancijskih pogojev proizvajalca in dodatnih dogovorov med kupcem in podjetjem EMA d.o.o. (morebitna podaljšana garancija ...).

Splošni pogoji poslovnega najema strojev EMA d.o.o.

Scroll to Top