Zagotavljanje kakovosti pri nanosu lepila: ClearVision avtomatizirani sistemi za vizualni pregled

Valco Melton, eden vodilnih svetovnih proizvajalcev rešitev za nanašanje lepil, poleg sistemov za vroče lepljenje (Hot Melt) in hladno lepljenje (Cold Glue), nudi tudi elektronske nadzorne sisteme za zagotavljanje kakovosti. Ti sistemi, združeni pod imenom ClearVision, vključujejo avtomatizirane rešitve za vizualni pregled, ki s pomočjo posebnih kamer in senzorjev zagotavljajo, da so vsi izdelki brezhibni in podrobno pregledani. S tem pa se zmanjša možnost napak in zagotavlja najvišjo kakovost embalaže in izdelkov.

ClearVision sistemi uporabljajo pri preverjanju kvalitete nanosa lepila napredno programsko opremo ter posebne termične in vizualne kamere. Pri tem se podrobno analizira vsak nanos lepila ter preverja kvaliteto nanosa, pozicijo in ustrezno prisotnost lepila.

Poleg preverjanja kvalitete nanosa lepila nudijo ClearVision sistemi tudi širok nabor drugih rešitev, vključno s preverjanjem kvalitete črtnih kod, tiska, postavitve plastičnih oken na embalaži, in pregledom različnih elementov kartonske embalaže, kot so pregibi, perforacije, izrezi in pozicije nalepk.

Valco Melton sistemi za nadzor kakovosti so opremljeni z robustnim nadzornim sistemom in najsodobnejšo programsko opremo za upravljanje, ki omogoča nadzor na daljavo ter hranjenje podatkov za kasnejši pregled kakovosti. Tako so vse napake ustrezno zabeležene, neustrezni izdelki izločeni, končni produkt pa je strankam dostavljen 100% pregledan.

Torej, če želite zagotoviti, da bodo vaši proizvodnji procesi učinkoviti in zanesljivi, so ClearVision sistemi idealna rešitev za vaše potrebe na področju vizualnega nadzora in zagotavljanja kakovosti.

Več informacij na povezavi.

Scroll to Top