Kvalitetno lasersko označevanje po dostopni ceni?

Pri izbiri industrijskih laserskih označevalnikov se mnoga podjetja soočajo z izzivom najti napravo, ki združuje visoko kakovost z dostopno ceno. BenchMark® L30 30W fiber laserski označevalnik, v kombinaciji s Stiletto zaščitnim ohišjem, predstavlja idealno rešitev za tovrstne izzive.

BenchMark® L30 je opredeljen kot vstopni laserski označevalnik, zasnovan za enostavno uporabo in hitro vpeljavo v večino komercialnih aplikacij laserskega označevanja. Njegova kompaktna in lahka konstrukcija omogoča preprosto integracijo v obstoječe proizvodne procese, hkrati pa ohranja visoko raven funkcionalnosti in učinkovitosti. Naprava je namenjena označevanju kovin, kar ji daje široko uporabnost v industriji.

Ena izmed ključnih prednosti BenchMark® L30 je njegova napredna tehnologija laserskega žarka, ki zagotavlja hitro in učinkovito označevanje. Naprava je robustna in zato  primerna  za uporabo v težkih industrijskih okoljih (livarstvo, itd.).

Stiletto zaščitno ohišje nadgrajuje varnost in funkcionalnost laserskega označevalnika skladno z zahtevami CLASS 1 varnostnega razreda in standardov.

Kombinacija BenchMark® L30 laserskega označevalnika in Stiletto zaščitnega ohišja tako predstavlja popolno rešitev za podjetja, ki želijo izkoristiti prednosti laserskega označevanja brez kompromisov na področju kakovosti ali varnosti.

Več informacij o BenchMark® L30 30W laserskem označevalniku: https://telesis.com/benchmark-laser-marker/

Več informacij o Stiletto zaščitnem ohišju: https://telesis.com/wp-content/uploads/2021/06/Stiletto_Class1_Automated_Laser_WorkstationEU.pdf

Scroll to Top