Novost v ponudbi: sistemi za hladno lepljenje (cold glue) proizvajalca Valco Melton

Z veseljem sporočamo najnovejšo pridobitev naše obsežne ponudbe storitev: lepilni sistemi za nanos hladnega lepila (poznanega tudi kot "cold glue"), ki vam jih nudimo v sodelovanju s podjetjem Valco Melton.

Zaradi izjemnih lepilnih zmogljivosti se lepilni sistemi za hladno lepljenje pojavljajo v tako rekoč vseh panogah industrije, najpogosteje ga najdemo v lesni industriji in industriji proizvodnje kartona. Pomanjkljivost hladnega lepila je daljši čas, ki je potreben, da doseže maksimalno vezivno trdnost, napram lepilom, ki se jih nanaša s sistemi za vroče lepljenje. Zato pa sistemi kombiniranega nanosa talilnega lepila s sistemi hladnega lepljenja nudijo zmagovalno kombinacijo: talilno lepilo omogoča hitro spajanje materiala, medtem ko hladno lepilo zagotavlja močnejše in trajnejše lepljenje.

Pri EMA d.o.o. razumemo raznolike potrebe naših strank, zato je naša zaveza zagotavljanju sodobnih, predvsem pa zanesljivih rešitev neomajna. Z vključitvijo sistemov za nanos hladnega lepila proizvajalca Valco Melton v naš portfelj si prizadevamo ponuditi orodja, ki vam omogočajo optimizacijo lepilnih procesov in doseganje vrhunskih rezultatov.

Da bi še izboljšali vašo izkušnjo, nudimo tudi napredne sisteme za nadzor kakovosti nanosa lepila. Le ti zagotavljajo takojšnje ukrepanje v primeru, da se odkrije napaka pri nanosu lepila.

Sistemi za nanos hladnega lepila proizvajalca Valco Melton predstavljajo vrhunec tehnologije na področju lepilnih sistemov in so plod več desetletnih raziskav in izpopolnjevanj. Obrnite se na nas še danes, da skupaj raziščemo, kako vam naše rešitve lahko izboljšajo lepilne procese in povečajo produktivnost.

Več informacij o lepilnih sistemih: https://ema.si/vroce-in-hladno-lepljenje/

Scroll to Top