Učinkovitost na dosegu roke: Nova serija Print & Apply tiskalnikov Domino Mx

V času, ko je sledljivosti in učinkovitost v proizvodnih in logističnih procesih ključnega pomena, Domino Printing Sciences PLC predstavlja novo serijo Print & Apply tiskalnikov, Mx. Ta serija je zasnovana, da podjetjem poenostavi proces etiketiranja, poveča operativno učinkovitost in zagotovi skladnosti s svetovnimi standardi označevanja. Mx serija tako obljublja izboljšano natančnost, zanesljivost in prilagodljivost v proizvodnih procesih.

Ena od novosti Mx serije je integriran krmilnik z zaslonom na dotik, ki nudi enostavno upravljanje, na voljo pa je tudi povezava z WEB UI za oddaljeno upravljanje in konfiguracijo. Posodobljeni so tudi načini povezav, saj sistem nudi kar 12 zunanjih vhodov, vključno z LAN in USB, ter 12 relejskih izhodov, kar omogoča široko paleto aplikacij in povezljivosti.

Zaradi robustne zasnove in trpežnega ohišja se lahko Mx serija uporablja v še tako zahtevnih proizvodnih okoljih. S certifikati CE, UL, UKCA, BIS in CCC Domino zagotavlja skladnost z globalnimi standardi, kompatibilnost delov s predhodno M-serijo pa omogoča enostavno nadgradnjo za obstoječe uporabnike.

Mx serijo odlikuje tudi izboljšana termalna glava ter manjša dimenzija in teža v primerjavi s predhodno serijo. Novi Blow Pad aplikator z ergonomično obliko in možnostjo natančne nastavitve pritiska pa zagotavlja precizno apliciranje etiket tudi pri večjih oddaljenostih od paketa (do 10 cm).

Domino Mx serija – zanesljivo in učinkovito etiketiranje za sodobne proizvodne potrebe.

Več informacij: https://www.domino-printing.com/en/products/mx-series

Kdo je Domino oz. Domino Printing Sciences PLC? Domino je vodilno globalno podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo tiskalnih rešitev za označevanje, kodiranje in tiskanje s sedežem v Veliki Britaniji. Več informacij: https://www.domino-printing.com/

Scroll to Top