Toshiba tiskalniki in aplikatorji etiket/nalepk

Toshiba tiskalniki in aplikatorji etiket/nalepk

Nudimo vam širok nabor Toshiba tiskalnikov samolepilnih etiket pregled nad katerimi lahko najdete v nadaljevanju. Za vse Toshiba tiskalnike zagotavljamo tudi ustrezno programsko opremo, dodatke (odlepljevalniki, navijalci, rezalniki), servis, rezervne dele ter potrošni material (riboni). Naša ponudba zajema:

  • Termo direkt tiskalnike,
  • Termo transfer tiskalnike, ter
  • Aplikatorje nalepk v kombinaciji s termo transfer tiskalniki

Termo direkt in termo transfer tiskalniki

Kratek opis: Robustna in vzdržljiva serija mobilnih tiskalnikov je enostavna za uporabo in se lahko koristi v najrazličnejših delovnih okoljih. Kompaktni, zmogljivi in prilagodljivi tiskalniki za vsako okolje in uporabo - serija tiskalnikov, ki je resnično univerzalno uporabna! Kompaktni, trpežni in robustni tiskalniki nalepk so stroškovno učinkovita in okolju prijazna rešitev za vse aplikacije, ki zahtevajo dvostranski izpis. Industrijski tiskalniki z robustno in vzdržljivo zasnovo so bili izdelani za visoko zmogljivost v industriji in proizvodnji.
Tehnologija: Termo direkt Termo direkt/Termo transfer* Termo direkt/Termo transfer* Termo direkt/Termo transfer*
Resolucija: 203 dpi do 300 dpi* do 300 dpi* do 600 dpi*
Širina tiska: do 104 mm* do 108 mm* do 216.8 mm* do 213.3 mm*
Hitrost tiska: do 152.4 mm/s* do 177.8 mm/s* do 203 mm/s* do 355.6 mm/s*
Uporabniški vmestnik: USB 2.0, Bluetooth with Mfi support, NFC for Bloototh paring, Dual WLAN* RS-232C, Parallel port, USB 2.0, USB-Host Memory, LAN* USB 2.0, USB-Host Memory, LAN, Bluetooth with MfI support, NFC for Bloototh paring* USB 2.0, LAN, USB Host/RTC, Parallel port*

*Odvisno od modela tiskalnika.

V naši ponudbi boste lahko našli naslednje tiskalnike:

Mobilni tiskalniki:

toshiba_tiskalniki

B-FP2D

B-FP3D

B-EP4D

Namizni tiskalniki:

toshiba_tiskalniki2

B-EV4D

B-EV4T

B-FV4D

B-FV4T

BV410D

BV420D

BV420D-GL

Tiskalniki srednjega razreda:

toshiba_tiskalniki3

BA410

BA420

B-852

Industrijski tiskalniki:

toshiba_tiskalniki4

B-EX4D2

B-EX4T1

B-EX4T2

B-EX4T3

B-EX6T

B-SX8T

Aplikatorji nalepk v kombinaciji s termo transfer tiskalniki

Aplikator za nalepke APLEX4 je dodatek za industrijske tiskalnike nalepk Toshiba serije B-EX4 in nudi zanesljivo rešitev za avtomatizirano apiciranje nalepk. Sistem samodejno natisne in nanese nalepko na točno določen položaj na premikajočem se izdelku (oz. embalaži) tudi pri večjih hitrostih (omogoča aplikacijo do 30 nalepk na minuto) ter s tem odpravlja potrebo po ročnem označevanju.
Kombinacija Toshiba aplikatorja nalepk APLEX4 s tiskalnikom serije B-EX4 nudi popolno rešitev za nove ali obstoječe proizvodnje linije. Robusten in stroškovno učinkovit sistem je namenjen vsem industrijskim okoljem, je enostaven za vzdrževanje, omogoča delovanje na že obstoječi proizvodnji liniji brez preoblikovanja le te in tako povečuje učinkovitost vaših proizvodnih delovnih procesov.

Imate vprašanje? Pokličite nas, z veseljem vam bomo prisluhnili!

Gorazd Kalčič
Gorazd Kalčič
Skeniraj QR kodo
in dodaj kontakt:
Scroll to Top