Sealed Air - celovite rešitve
za pakiranje in zaščito blaga

Sealed Air - celovite rešitve za pakiranje in zaščito blaga

Smo distribucijsko podjetje za izdelke Sealed Air v Sloveniji in ponudniki celovitih rešitev za pakiranje in zaščito blaga. V naši ponudbi boste našli ročne in avtomatske Sealed Air rešitve: sisteme za napihovanje blazinic in mehurčkaste folije; sisteme za zaščito s papirjem ali peno; Korrvu embalažo ter druge. Z izdelki Sealed Air zagotavljamo varno, cenovno ugodno in učinkovito pakiranje, ki je obenem tudi okolju prijazno. V nadaljevanju vam tako predstavljamo posamezne Sealed Air sisteme, vključno z napravami in materiali:

Sistemi za napihovanje

Preprosti in kompaktni "on demand" sistemi za napihovanje različnih vrst mehurčkaste folije, mehurčkastih vreč ter zračnih blazin. Pri tem se pred-izdelana folija napolni z zrakom, ki optimalno zaščiti izdelek. Sistemi, zasnovani za enostavno upravljanje, so opremljeni z lastnim polnilcem zraka, tako da zunanji komprimiran zrak ni potreben.

Sealed_Air_Flex_Small

Flex

Sistem namenjen predvsem ovijanju in zaščiti izdelkov. Uporablja se za pripravo različnih vrst mehurčkastih folij in mehurčkastih vrečk s hitrostjo do 27 m/min.

Sealed_Air_Rocket_small

Rocket

Sistem za zapolnjevanje prostora, ki je primeren tudi za ovijanje in zaščito izdelkov. Uporablja se za pripravo najrazličnejših zračnih blazin s hitrostjo do 30 m/min.

Sealed_Air_BWI-1001_small

BWI-1001

Univerzalni sistem namenjen tako pripravi mehurčkaste folije, mehurčkastih vreč kot tudi zračnih blazin s hitrostjo do 24 m/min.

Sistemi za podajanje in preoblikovanje (mečkanje) papirja

Hitri in enostavni sistemi za podajanje papirja, ki se lahko uporablja kot polnilo, za oblazinjenje ali ovijanje materialov. Na voljo je širok spekter rešitev, od ročnih sistemov do popolnoma avtomatiziranih modelov za podajanje in avtomatsko mečkanje papirja.

Sealed_Air_FasFil_Mini_small

FasFil® Mini

Enostaven ročni pakirni sistem za zapolnjevanje prostora izdelan iz papirja, ki je perforiran za lažje trganje. Zajema papir v kartonski škatli in je primeren je za aplikacije v manjšem obsegu.

Sealed_Air_FasFil_M_small

FasFil® M

Je ročno stojalo za podajanje in mečkanje papirja, ki se lahko uporablja skupaj z FasFil® Mini. Pri tem se enostavno odstrani del kartonske embalaže FasFil® Mini sistema in se ga namesti na podajalnik.

Sealed_Air_FasFil_Jr_small

FasFil® Jr.

Je avtomatski podajalnik papirja za zapolnjevanje prostora, ki se ga namesti na mizo (na voljo pa je tudi talno stojalo). Sistem papir predela v mečkanega ter omogoča več načinov podajanja in rezanja papirja.

Sealed_Air_FasFil_1500_small

FasFil 1500

Hiter in enostaven samostoječ avtomatski podajalnik papirja za zapolnjevanje prostora v manjšem obsegu. Sistem papir predela v mečkanega ter omogoča več načinov podajanja in rezanja papirja, brez morebitnih zastojev.

Sealed_Air_FasFil_Jet_small

FasFil Jet

Avtomatski podajalnik papirja za zapolnjevanje prostora večjega obsega. Omogoča večje hitrosti dovajanja mečkanega papirja in se lahko upravlja z nožnim stikalom. Pri tem zagotavlja neprekinjene dolžine papirja po meri.

Sealed_Air_QuikWrap_Nano_small

QuikWrap Nano

Je lahek in kompakten ročni podajalnik ovojnega papirja v kartonski embalaži. Za ovijanje se uporablja poseben papir z zaščitno 3D strukturo satja.

Sealed_Air_QuikWrap_M_small

QuikWrap M

Je ročni podajalnik ovojnega papirja na katerega se namesti poseben papir na kolutu z zaščitno 3D strukturo satja.

Sealed_Air_ProPad_small

ProPad

Je avtomatski sistem za pripravo papirnatih blazinic po meri namenjen oblazinjenju blaga s papirjem. Namenjen je izdelavi papirnih blazinic po meri, ki se uporabljajo za blaženje in ovijanje.

Sealed_Air_ProPad_Coiler_small

ProPad Coiler

Je dodatek za ProPad, ki omogoča prostoročno izdelavo trpežnih papirnih blazinic iz zvitega papirja, ki omogoča še posebej robustno zaščito materialov.

Sistemi za zaščito s peno

Družina sistemov za zaščito s peno nudijo izredno kvalitetno in cenovno ugodno zaščito izdelkov pred poškodbami z ekspanzijsko polnilno peno. Zaščita s peno nudi najboljšo zaščito proizvoda zaradi blažilnega učinka pene. Penaste blazine se lahko prilagodijo vsaki obliki, zato se lahko uporabljajo za zapolnitev praznega prostora ali za blazinjenje.

Sealed_Air_Instapak_Quick_RT_small

Instapak® Quick RT®

Vnaprej izdelane zaščitne blazine v vrečki se enostavno aktivirajo in za to ni potrebno dodatne opreme. Sistem je primeren za manjše količine izdelkov.

Sealed_Air_Instapak_Simple_small

Instapak® Simple

Enostaven zaščitnega pakiranja sistem, kjer se tekočina nabrizga v pred-izdelano vrečko (rokav). Vrečka nato popolnoma zapolni prostor med izdelkom in kartonsko embalažo (škatlo).

Sealed_Air_Instapak_Speedypacker_small

Instapak® Speedypacker

Je univerzalen in vsestranski sistem zaščitnega pakiranja kjer se tekočina nabrizga v pred-izdelano vrečko (rokav). Poleg izdelave vreč za zapolnjevanje prostora omogoča tudi vnaprejšnjo izdelavo cevnih vreč.

Korrvu® sistem (zaščita s folijo)

Pri Korrvu® pakiranju se uporablja močna protizdrsna folija, ki obda izdelek in ga ščiti pred udarci in vibracijami. Folija vpeta v karton zagotavlja učinkovito zaščito hkrati pa je izdelek še vedno viden. Sistem je primeren za večkratno uporabo saj ohrani svojo učinkovitost tudi pri večkratnem pošiljanju.

Korrvu_Retention_small

Korrvu® Retention

Sistem pakiranja pri katerem se s folijo objame izdelek in ga pritisne ob kartonsko ploščo. Pri tem ga učinkovito ščiti pred premikanjem med transportom. Namenjen za široko paleto izdelkov, tudi steklenic in elektronskih naprav.

Korrvu_Suspension_small

Korrvu® Suspension

Rešitev deluje kot vzmetenje, saj je izdelek v zračnem prostoru med dvema plastema folije, kar ščiti izdelek pred vibracijami in poškodbami med transportom. Pri tem se folija prilagodi izdelku ne glede na obliko.

Imate vprašanje? Pokličite nas, z veseljem vam bomo prisluhnili!

Rok Korošec
Rok Korošec
Skeniraj QR kodo
in dodaj kontakt:
Scroll to Top