Vroče lepljenje - Hot Melt

Vroče lepljenje - Hot Melt

Nudimo modularne sisteme za ročno in avtomatsko nanašanje lepila (tehnologija poznana kot Hot Melt ali vroče lepljenje) proizvajalca Valco Melton, ki sestojijo iz talilne enote, grelne cevi, dozirne glave, modulov za nanašanje lepila ter šobe. Posamezni moduli, ki so združljivi z moduli drugih vodilnih proizvajalcev, se izberejo na osnovi potreb in zahtev stranke. Na voljo je široka paleta sistemov za nanos lepil za različne namene in vrste uporabe (EVA, PUR, PSA ...).

Več podrobnosti o tehnologiji vročega lepljenja:

Dobavitelj in uradni serviser vrhunskih naprav za vroče lepljenje (Hot Melt) blagovne znamke

INDUSTRIJSKE REŠITVE

Od izdelave kartonskih škatel do označevanja steklenic; od proizvodnje otroških plenic do sestavljanja igrač; tehnologija vročega lepljenja je prisotna vsepovsod. Čeprav pogosto spregledana, nudi tehnologija vročega lepljenja podporo pri proizvodnji nešteto izdelkov, ki vsak dan premikajo svet.

Poglavitna dejavnost našega partnerja Valco-Melton je razvoj in proizvodnja zanesljivih sistemov za doziranje lepil in zagotavljanje kakovosti. Valco-Melton tako nudi rešitve za nanašanje tekočin ali lepil za namen lepljenja, spajanja in pakiranja izdelkov; rešitve pa so nepogrešljive pri pakiranju (tako v kartonsko kot tudi druge vrste embalaže), predelavi papirja in netkanih materialov, obdelavi lesa ter pri procesu sestavljanja specializiranih izdelkov.

PROIZVODNJA EMBALAŽE IZ VALOVITE LEPENKE

ZGIBANJE KARTONA

PAKIRANJE

PROCESI LEPLJENJA V TISKARNAH

PREMAZI IN LAMINACIJA

PROIZVODNJA NETKANIH MATERIALOV

PROIZVODNJA VREČK

PROIZVODNJA KUVERT

PROIZVODNJA ROBČKOV IN PAPIRJA

PREDELAVA PLASTIKE IN ALUMINIJA TER LESNA INDUSTRIJA

SESTAVA (SPAJANJE) IZDELKOV

AVTOMOBILSKA INDUSTRIJA

Imate vprašanje? Pokličite nas, z veseljem vam bomo prisluhnili!

Scroll to Top